civilizedvillains.blogg.se

Det här kommer vi erbjuda i framtiden

Kategori: Allmänt


Vi på Civilized Villains har idag släppt vår nya sommar kollektion och hoppas att ni våra kära kunder och bloggläsare ska tycka om kollektionen. Kanske faller en och annan T-shirt i er smak. Inspirationen till dessa T-shirts kom från vårt budskap, det unika och innovativa. Sambandet mellan plagget och bäraren.

Vi vill att våra bärare ska känna sambandet till produkten, att de kan hitta sig själv och relatera till produkten. Kläder är inte endast något vi har på oss för att hålla oss varma, kläder är så mycket mer. Kläderna vi har på oss representerar oss som personer. Dem säger vem du är, vad du gör och hur du uttrycker dig själv. Det är egentligen det som spelar roll. Vi vill hjälpa alla att känna sig tuffa, fräscha, originella och självsäkra. Vi vill hjälpa er att hitta er själva i kläderna. Våra produkter ska spegla dig och ingen annan. Relationen till produkten ser vi som en nyckelpunkt. Vi vill att våra bärare ska känna sambandet till produkten, att de kan hitta sig själv och relatera till produkten. Det är dessa tankar som låg i baktanke när vi skapade denna kollektion.

Vad kommer vi erbjuda i framtiden?

Vi kommer att erbjuda nya ideer om hur ni kan skapa era egna tröjor. Vi kommer att börja erbjuda en så kallad Customized T-shirt. Där ni skickar in en bild som ni tycker om och gärna vill ha bilden på en egen T-shirt. Om du till ex vill ha en Håkan Hellström bild på tröja eller varför inte en bild du har tagit själv så kommer vi med stor sannolikhet kunna erbjuda det. Sedan skickar du bilden till oss och får se en potentiell bild på hur T-shirten kommer att se ut. Väljer du att beställa den kommer det ta ca 15-30 arbetsdagar för att producera den och du kommer få den direkt hem i brevlådan, enkelt!
 
 

Kommentera inlägget här: